Verifica Kilometri Reali

verificare km

„Merg să-mi aduc un BMW din Germania fiindcă sunt mai ingrijite acolo și neamțu’ nu umblă la kilometri…” – O poveste frumoasă, dar care din păcate rămâne doar o legendă urbană pentru anii în care ne aflăm. Într-adevăr, această legendă era valabilă în urmă cu un deceniu.

Dar ce s-a schimbat? Răspunsul este relativ simplu, TEHNOLOGIA. Într-o lume tot mai dinamică, informația fiind tot mai accesibilă pe diverse forumuri și canalale de comunicare, s-a permis crearea diverselor aparaturi necesare unor astfel de operațiuni precum cele de modificare a numărului de kilometri. Aparaturi care odată cu trecerea anilor au devenit tot mai accesibile și mai ușor de folosit pâna și de către utilizatorul lipsit de specializare.
V-am pus la bătaie un link prin care veți putea verifica numărul de kilometri, intrările în service și dotările de fabrică ale mașinii. Link-ul poate să fie folosit doar pentru marca BMW și MINI. Raportul vă costă 5.99 euro dacă efectuați verificarea prin link-ul indicat mai jos, iar raportul va fi trimis pe adresa de e-mail indicată de către dumneavoastră. În cazul în care doriți să aruncați un ochi peste un raport complet, găsiți mostra aici: Click aici pentru exemplu

Click aici pentru a verifica numărul de kilometri.