BMW se joacă paintball cu Audi


BMW-vs-Audi

După ce Audi și BMW s-au contrat și tachinat în panouri publicitare, iată că războiul a ajuns direct în stradă, printre posesorii de Audi și BMW din Georgia.

Georgia are și ea, la fel ca noi și ca bulgarii, o subcultură BMW destul de dezvoltată. Doar că, la fel ca și la noi, posesorii de BMW și cei de Audi nu rezistă tentației de a se ataca reciproc. Unii aleg să descopere care are mașina mai bună etalându-și caii putere și sunetul de evacuare, alții își dau foc la anvelope în nasul celorlalți, dar când se îngroașă gluma unii trec direct la acțiune și scot armamentul greu.

BMW-vs-Audi

Nu recomandăm întrecerile între cele două mărci pe drumurile publice, nu credem că răspunsul se află în scaunul șoferului cu cele mai multe gărgărițe în cap, dar credem în manifestările prietenoase cu aluzii răutăcioase. Până la urmă, cele două mărci s-au întrecut în replici tăioase în timpul campaniilor publicitare outdoor și ne-am ales cu niște chestii creative nu cu capete sparte.

Cam asta se întâmplă și la această întâlnire amicală dintre fanii BMW și cei de Audi din Georgia. Doar că cei cu Audi au fost cam nepregătiți pentru asta. Vedeți întâmplarea în clipul de mai jos.


Sursa:BMWBlog

Publicitate