BMW M5 pe strazile din Hong Kong


BMW-M5

Chinezii moderni sunt foarte pretențioși cu gusturile lor. Acum că s-au umplut de bani și au marile puteri la degetul lor mic au devenit chiar testiculoși.

Or fi ei mici și caraghioși atunci când se enervează, dar stilul de băiat rău e universal, nu l-a inventat Arnold sau Chuck Norris. De fapt, când bătea Bruce Lee pe marile sau pe micile ecrane europeni veniți să le fure cultura și onoarea, expendabilii ăștia cu puști, mitraliere și ochelari de soare erau mai degrabă cascadori ai râsului.

BMW-M5

E foarte normal atunci ca un chinez modern să-și dorească o imagine de băiat rău modern și ce soluție mai bună pentru asta dacă nu un BMW M5 Sakhir Orange? OK, cu siguranță are scaunul ridicat la maximum pe înălțime și navigație din aia în chirilice, dar tot un BMW M5 rămâne. Cu 560 CP și 680 Nm adică. Cu un V8 bi-turbo și cu diferențial din ăla deștept și cu patos pentru drifturi. Chinezul e super încâtat de mașină. Atât de încântat încât nu s-a mulțumit s-o lase stock și i-a cumpărat niște jante BBS de 20 de inci pe care le-a încălțat cu niște anvelope Michelin Pilot Super Sport, i-a vopsit evacuarea în negru mat, i-a schimbat grilele și i-a adăugat niște elemente de design de la M Performance. Apoi l-a sunat pe fotograful Ron Alder și l-a rugat să-i facă niște poze, că-l plătește…

BMW-M5

Omu’ s-a conformat și i-a făcut niște poze chiar bune, unele din ele cu M5-ul în contrast cu viața de noapte hongkonghiană și una cu el și prietenii lui cei mai buni, Audi și Mercedes. Chinezului i-au plăcut atât de mult pozele cu mașina lui foarte plăcută încât s-a excitat foarte tare și le-a trimis prietenilor de la Bimmerpost. După care ne-am excitat și noi și am decis să le publicăm pe blog. Și uite așa, un chinez mititel cu un BMW portocaliu a reușit să ne excite pe toți într-o zi de vineri. E ceva ciudat în asta?


Sursa:BMWBlog

Publicitate