BMW M2 – Detalii și zvonuri noi


BMW-M2

Nu trece o săptămână fără zvonuri noi sau randări ale viitorului BMW M2. Internetul vuiește, forumurile se încing de la atâtea discuții în contradictoriu, și parcă toată lumea așteaptă modelul care va restabili încrederea pasionaților în constructorul bavarez. Între timp, BMW face și tace, fără să dea niciun fel de detaliu despre ce se întâmplă în fabrici. Dar, mici zvonuri se strecoară prin ușile și geamurile întredeschise de la Munchen. Astfel, aflăm că viitorul BMW M2 va fi lansat în patru nuanțe în prima fază a producției – Alpine White, Black Sapphire Metallic, Long Beach Blue Metallic, Mineral Grey Metallic. Cu siguranță pe parcurs vor mai fi și altele. Sperăm la nuanțe mai vii, care să atragă privirea mai mult decât o va face inscripția „M2”. Dar, asta nu e tot. S-au auzit și câteva șoapte cu privire la motorizarea mult-așteptatului model. Aparent, motorul va fi o versiune updatată a lui N55 (Twin Power de 3.0 litri), care va produce 365 CP și un cuplu maxim de 465 Nm. Încă nu ne agităm pe acest subiect, din moment ce nimic nu a fost confirmat de oficialii BMW.

Se mai aude și că BMW M2 va avea aceleași suspensii ca modelele M3 și M4, un plafon din fibră de carbon, fante de aer laterale tipice M și scaune cu inserții și detalii din fibră de carbon și cusături albastre. În cazul în care se dovedește a fi adevărat, atunci putem specula că prețul de pornire al lui „baby M” va depăși 45.000 de euro.

BMW M2 va intra în producție începând cu luna noiembrie a acestui an. În acest caz, ne așteptăm la o lansare în luna septembrie, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Sursă foto: BMWBlog

Publicitate