BMW i8 tunat de Manhart face o demonstratie de forta


i8

Mulți sunt încă sceptici când vine vorba de supercaruri hibride. Asta până când le arată că nu-i chiar așa cum cred ei.

Nu suntem de părere că BMW i8 ar avea nevoie de tuning pentru a-l face mai spectaculos decât este deja, dar băieții de la Manhart Racing nu sunt de aceeași părere. Neascultători cum sunt s-au hotărât să-i ofere lui BMW i8 niște opțiuni de cosmetizare exterioară și se pare că se gândesc să umble și la softul motorului turbo de 1,5 litri.

În versiunea standard BMWi8 dezvoltă 357, accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde și are un consum mixt de 2,1 litri la suta de kilometri, dar s-ar putea să fie loc de mai bine. Însă, dacă voi credeți că un BMW i8 nu poate sta la taclale cu mașinile sportive de modă veche, nesugrumate de goana reducerii de CO2, vă înșelați amarnic.

BMW-i8

În clipul de mai jos vedem cum un BMW i8 se ia de păr cu un Mercedes C63 AMG (476 CP) și cu un Porsche 911 GT3 ( 475 CP) și mai vedem că păruiala dă roade în cazul hibridului care beneficiază de tot cuplul motor (570 Nm) de la zero turații și o ține tot așa până la capăt de linie. Rezultatul este unul surprinzător pentru noi, dar mai ales pentru rivalii săi direcți din această cursă.

 

Sursa:BMWBlog

Publicitate