BMW Z4 cu accent de moldovean și 250.000 de cristale Swarovski


BMW-Z4

Că Basarabia e România și Iisus vine știe toată lumea, doar scrie pe toți pereții. Dar că moldovenii sunt mari ași în design auto nu știam.

Anul trecut am aflat de un moldovean de-al nostru că și-a împodobit noul Mercedes CLS cu un meleon de cristale Swarovski și a plătit 20.000 de coco pentru asta. Anul ăsta aflăm că cineva a fost gelos și a făcut același lucru cu un BMW Z4. Doar că au intrat 250.000 de cristale Swarovski pe mașina omului pentru că o are mai mică.

BMW-Z4-Swarovski

Despre clientul de CLS știam că-i o fătucă din asta, mare divă locală, care a făcut modificările de bun simț pentru că vroia să se uite în oglindă și când se uita la mașină, dar despre băiatul din BMW Z4 nu știm încă nimic. În afară de faptul că e foarte ciudat să conduci un BMW Z4 îmbrăcat în cristale Swarovski, e și mai ciudat să faci asta dacă ești băiat. Adică…să ne ierte lumea, dar nu cumva e cam…gay? Iț ochei tubi ghei, dar nici chiar așa…în văzul lumii. Pân la urmă nu-i măcar nici o investiție sigură. Nu știm cum stau moldovenii cu furtul de embleme și capace de bemveu, dar la noi e prăpăd. Păi imaginați-vă că mașina asta atrage atenția hoților doar pentru că-i un BMW în Republica Moldova, dacă-i mai pui și cristale Swarovski, e ca și cum ai scrie pe ea “Fură-mă și regulează-mă”.

BMW-Z4-Swarovski

Fraților noștri di piesti Prut le dorim însă sănătate, politicieni cât mai mulți la pârnaie, comuniști pe rug și BMW-uri negre cu numere de bulgaria mai degrabă, dar fără Swarovski că le distrage atenția de la adevăratele probleme ale țării. Cum ar fi băiatul drăguț, pe nume Ilan Shor, care le-a tras țeapa anului.

Sursa:BMWBlog

Publicitate