BMW M6 G-Power Coupe – Purple Haze


BMW-M6

E greu și să îți imaginezi cum arată un BMW M6 Coupe mov mat. E și mai greu să îl vezi în realitate. Dar, oamenii sunt creativi și născocesc tot felul de nuanțe și culori exclusive pentru mașinile lor speciale. Uneori, efectul este mai puternic decât ai crede. Așa este și cazul acestui BMW M6 Coupe, care fără să vrea, a fost transformat într-un magnet de priviri. Într-un mod surprinzător, mașina arată foarte bine. Nu știm dacă doar din cauza că este un M6 sau din cauza culorii. Cel mai probabil amândouă. Movul mat accentuează liniile de design și evidențiază agresivitatea modelului. Paradoxal, agresivitatea este și puțin temperată, mașina primind o notă ușor elegantă, poate prea elegantă pentru un BMW M6. Iar contrastul dintre nuanța caroseriei și negrul jantelor și grilelor este demn de luat în considerare.

Pe lângă look-ul flashy, pe aripile din laterale observăm inscripția G-Power, semn că sub capotă au fost făcute ceva modificări. În configurația de fabrică, BMW M6 Coupe se bucură de performanţe excelente şi eficienţă remarcabilă, la baza cărora stă motorul V8 turbo de 4,4 litri, ce dezvoltă 412 kW/560 CP pe un interval al turaţiilor cuprins între 6.000 şi 7.000 rpm, iar vârful curbei de cuplu – atins la 680 Nm – este disponibil pe un interval larg de turaţii: 1.500-5.750 rpm. Astfel, un M6 stock este capabil de un sprint 0-100 km/h în 4.2 secunde. Nu știm însă de ce modificări de la G-Power beneficiază acest BMW M6 Coupe, dar bănuim că a fost upgradat la 640 CP. Se poate și mai mult de atât, în cazul kit-ului G-Power Bi-Tronik 5, care poate duce puterea până la 740 CP, adăugând un plus de 210 Nm de cuplu celor 680 Nm deja existenți. Plus un sprint 0-100 km/h în mai puțin de 4.0 secunde.

Dacă vă întrebați de ce a ales proprietarul să își facă mașina mov, nu știm. La fel cum nu știm nici dacă are vreo treabă cu Purple Haze a lui Jimi Hendrix, cu Purple Stain a celor de la Red Hot Chili Peppers, sau cu orice altceva purple.


Sursa:BMWBlog

Publicitate