BMW M3 CSL Gas Motorsport – Drag – Catch me if you can!


BMW-M3-CSL-1

BMW M3 CSL este o mașină destul de rară. Mulți o țin în garaj la naftalină și așteaptă să-i crească prețul, însă un nebun din Australia pe nume Zoran a decis că are ceva mai bun de făcut cu ea.

Australia e mare și e un fel de America cu mai mulți șerpi, mai mulți rechini, mai multe zone deșertice și mai multe pickup-uri V8. Având în vedere că este o fostă închisoare naturală pentru unii dintre cei mai periculoși deținuți, nu-i de mirare că este populată de toți nebunii.

BMW-M3-CSL2

Dar cât de nebun să fii să iei un BMW M3 CSL și să-l transformi într-o mașină de drag de 1.500 CP? Cam asta a făcut Zoran al nostru. A luat un BMW M3 CSL ușurat din fabrică pentru a fi mai agil pe circuit și l-a ușurat și mai mult, i-a pus două roți de tractor în spate, altele două de bicicletă în față, a stricat distribuția maselor egală între punți și a mutat cât mai multă greutate în spate, iar la final i-a trântit și o parașută.
BMW-M3-CSL3

Că BMW-urile și parașutele se înțeleg foarte bine știm deja, dar nu orice BMW are nevoie de o parașută din asta. Totuși, având în vedere că acest BMW M3 CSL preparat de Gas Motorsport face sfertul de milă în mai puțin de șapte secunde și pleacă de pe loc ca glonțul după iepure, noi credem că-i trebuiau mai multe

BMW-M3-CSL4

Nebunia asta e de multe ori frumoasă și face normalitatea să pară plictisitoare și uneori falsă. Nonconformismul te scoate în evidență mai mult decât obediența trendului. Dacă nu ne credeți, aruncați un ochi pe clipul ăsta ca să vă convingeți.

Sursa – Gas Motorsport

 

 

Publicitate