BMW Alpina Seria 8 de Vanzare – Au mai ramas doar 7 bucati!


Dacă ai 75.000 de dolari și cauți să faci o investiție sigură, iată ce a apărut de curând pe internet.

Acest BMW Seria 8 Alpina E31 B12 5.0 fabricat în 1991 este unul dintre cele două modele existente în Statele Unite. Adică e foarte rar, să ne înțelegem. A fost scos la vânzare de către cei de la Hemmings, cel mai mare dealer de mașini de colecție, pentru suma de 75.000 de dolari. Cu banii ăștia ai putea să-ți cumperi noul BMW Seria 6, dar ai fi chiar nebun s-o faci dacă ai avea de ales între cele două.

BMW-Seria-8-Alpina

Mașina a fost importată recent din Japonia, este de culoare Diamant Swartz Metallic și are sub capotă acel V12 de cinci litri, 350 CP și 470 Nm cu care atinge suta în 6,8 secunde și o viteză maximă de 280 km/h. Și dacă ți se par bani mulți pentru un BMW Seria 8 Alpina cu doar 45.000 km la bord, aflat în stare foarte bună, atunci înseamnă că ești puțin zgârcit ori puțin necunoscător. Ia-ți un Seria 6 diesel și lasă-ne în pace! Apropo, mașina în cauză consumă cam 20 de litri la suta de kilometri, să nu-ți treacă cumva prin cap s-o pui pe gaz.

BMW-Seria-8-Alpina

Degeaba ne agităm însă, pentru că în timp ce discutăm știrea asta, mașina probabil că s-a vândut deja și probabil că nu un român este fericitul posesor. Dar tare ne-ar fi plăcut să ne lăudăm cu așa ceva. Felicitări însă românului care are un BMW E30 Alpina. Pe lângă faptul că necesită un efort financiar pentru a-l întreține, trebuie să ai mare curaj și pasiune să întreții unul în România. Să sperăm că-l vom vedea anul acesta la BMW Fest.

 

BMW-Seria-8-Alpinas

Sursa: BMWBlog

Publicitate